Promedica24 – noul etalon în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice

Promedica

Fiind prezentă pe piața europeană de peste 13 ani, și în România de peste cinci ani, compania Promedica24 este în prezent lider european în oferirea de servicii de îngrijire la domiciliu pentru seniori. Succesul companiei nu este întâmplător, acesta fiind datorat corectitudinii, profesionalismului și serviciilor de calitate oferite.

Promedica24 România prestează servicii de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu pentru clienți de pe teritoriul Germaniei, oferind colaboratorilor un pachet complet de beneficii. Astfel, pe lângă salariul atractiv, îngrijitorii mai beneficiază de cazare și masă, transport gratuit din localitatea de domiciliu până acasă la client, asistență 24 de ore din 24, asigurare privată de sănătate cât timp se află pe teritoriul Germaniei, dar și o serie de bonusuri atractive.

Totuși, pentru a deveni colaborator al Promedica24, potențialii ingrijitori trebuie să îndeplinească câteva condiții. Astfel, aceștia trebuie să cunoască limba germană la nivel conversațional și trebuie să aibă experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă și bolnave. Chiar și așa, pentru persoanele care au experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice, dar nu cunosc limba germană, compania poate organiza cursuri de limbă pentru începători.

De asemenea, Promedica24 nu impune o limită de vârstă pentru îngrijitorii săi, putând semna un contract de colaborare și persoanele care au atins vârsta de pensionare, cu condiția ca starea lor de sănătate să permită să profeseze o astfel de meserie.

Ce garantează Promedica24 îngrijitorilor și îngrijitoarelor pentru bătrâni?

În cei peste 13 ani de activitate, compania a colaborat cu peste 31.600 de îngrijitori și îngrijitoare, Promedica24 oferind condiții de muncă legale și sigure. Astfel, toate taxele reprezentând asigurările de sănătate precum și contribuțiile la pensie sunt plătite de către angajator în Polonia, îngrijitoarele și îngrijitorii de persoane vârstnice angajați de Promedica24 beneficiind și de asigurare medicală privată poloneză cât timp se află pe teritoriul german.

De asemenea, Promedica24 își respectă angajații și colaboratorii și încearcă în permanență să îi ajute să își îmbunătățească abilitățile. Aceștia sunt încurajați să își spună părerile și să propună soluții prin care ar putea să își eficientizeze activitatea. În cazul în care apare o problemă, firma oferă o rezolvare în timp util și cu maximum de seriozitate. Din dorința de a oferi cele mai bune servicii de îngrijire persoane vârstnice în Germania, compania și-a creat un sistem eficient de recompensare a angajaților săi. Aceștia beneficiază, în funcție de performanțe, de bonusuri.

Promedica24

Promedica24 își dorește ca îngrijitorii și îngrijitoarele cu care colaborează să dispună de cele mai bune condiții și să avanseze în carieră. Astfel, compania organizează pentru angajații săi cursuri gratuite de limba germană care să-i ajute să-și îmbunătățească abilitățile. Tot pentru a-i ajuta să se dezvolte profesional, Promedica24 le oferă atât cursuri video cât și un manual numit „Ghidul Îngrijitoarei” de unde pot acumula informații importante cu privire la bunele practici pentru îngrijirea persoanelor în vârstă.

În momentul de față, Promedica24 are deschise cinci filiale în România, în Arad, Cluj, Sibiu, Mures și București, doritorii putând afla mai multe detalii legate de oferta de locuri de muncă a companiei accesând site-ul www.promedica24.ro, sau sunând la numărul de telefon: 0357.630019


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *