Lista cu mașinile abandonate, pe site-ul poliției locale

masini abandonate 1

Polițiștii locali din Timișoara sunt în plină campanie de identificare a locațiilor în care se află autoturisme abandonate pe străzile din urbe. Pentru a veni în sprijinul timișorenilor care cunosc astfel de autovehicule, a fost creat un modul pe pagina de internet a Poliției Locale Timișoara, www.polcomtim.ro, respectiv www.polcomtim.ro/autoab

Aici pot fi introduse datele autovehiculului care face obiectul sesizării și se poate afla dacă acesta a mai fost reclamat și dacă da, în ce stadiu se află situația mașinii respective, aceasta în condițiile în care multe din vehiculele semnalate se află deja în baza de date, în diferite stadii ale procedurii de verificare și declarare a abandonului.

Abonează-te la ediţia PDF! Poţi accesa ziarul integral, oricând şi de oriunde, de pe smartphone, tabletă sau PC

”Cetățenii pot sesiza în continuare astfel de aspecte la numerele de telefon 0256.968 și 0256.246.112 sau pe adresa de email [email protected]”, transmit reprezentanții poliției locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Lista cu mașinile abandonate, pe site-ul poliției locale

  1. un singur lucru nu inteleg: cine primeste leafa de la stat sa identifice autoturisme abandonate? cetateanul sau politistul? domniile lor, politistii locali (boactari) nu se pot autosesiza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *