Proiecte importante aprobate pentru o comună din Timiș

Proiecte importante aprobate pentru o comună din Timiș

Proiecte importante aprobate pentru o comună din Timiș

Comuna Șandra va beneficia de modernizări vizibile, în urma aprobării a două proiecte foarte importante. Este vorba de cele privind extinderea sistemului de supraveghere video și asigurarea infrastructurii pentru transport verde.

”Ca de fiecare dată, orice veste bună pe care o primesc, vreau să o împărtășesc cu voi!

CITEȘTE ȘI: Incendiu la o fabrică de încălțăminte din vestul țării

Așa cum bine știți, țelul meu este transformarea comunei Șandra într-o comună europeană, iar toate proiectele sunt gândite pentru transformarea acestui lucru în realitate.

Mă bucur să vă aduc la cunoștință faptul că au fost aprobate încă două proiecte și anume :„Modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere video in comuna Șandra” și „Asigurarea infrastructurii pentru transport verde în comuna Șandra – Realizarea de piste pentru biciclete la nivel local”, pistă ce va face legătura între Șandra și Uihei.

Facilitarea vieții locuitorilor din Șandra și Uihei, siguranța și modernizarea sunt principalele aspecte avute în vedere la inițierea acestor proiecte.

Cu siguranță vor urma și alte proiecte, care vor ajuta încet, dar sigur, ca visul nostru să devină realitate”, este mesajul transmis de primarul Luchian Savu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Proiecte importante aprobate pentru o comună din Timiș

  1. Stimate Redactor – prima data ne spuneti va rugam care primar caci SANDRA nu are primar , cel care a fost este istorie asa caci …….. Poate ne spuneti cine este Vice primar caci legal el trebuie sa existe in asemenea situatii . Secretarul general al UAT SANDRA nu si a facut meseria ,Prefectura sa i a nota de situatia din loc. Sandra. Dar referitor la MARILE PROIECTE ,la situatia mondiala actuala numai acestea erau prioritare nimic altceva – e o abureala de popa de tare. Localitatea are prioritati mult mai mari , asa caci mai usor .

  2. Mi se pare ca smecherul si inculpatul procesului de integritate ( si cu alte afaceri dubioase) de la Sandra …a reusit sa va abureasca pe toti cei care mai credeau ca adevarul iese la iveala si „inculpatul” va fi pedepsit conform legilor.
    El calareste in continuare masinile primariei pe rand. Oare nimeni si niciodata nu v-a verifica : cat combustibil a tocat primarul si unde sunt facturile?

  3. Cand v-a pika, trebuie luat la „puricat”, cum si-a acumulat averea, unde este? etc.
    Sa i se confiste averea nejustificata ca: d-nei Udrea, Mazare, Voicu, si alti! si sa se depuna bugetului comunei care din buget dl- suspendat nu a facut nimic ci distractii cu gulas si artisti si rezolvandu-si problemele personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *