Incendiu la o fabrică de încălțăminte din vestul țării

Incendiu la o fabrică de încălțăminte din vestul țării

Incendiu la o fabrică de încălțăminte din vestul țării

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la un utilaj dintr-o fabrică de încălţăminte din oraşul Sebiş, fiind lichidat de pompieri înainte de a se extinde, în timp ce doi angajaţi aflaţi în incintă s-au autoevacuat, fără să existe persoane rănite.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 5,30 şi a intervenit Detaşamentul de Pompieri Sebiş cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, scrie agerpres.ro.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul utilajului cu posibilitate de extindere la restul utilajelor din fabrică.

Intervenţia promptă a pompierilor a făcut că incendiul se fie localizat şi lichidat în limitele găsite, eliminând astfel propagarea flăcărilor.

CITEȘTE ȘI: Bătaie cu bâte la Timișoara

În urma incendiului a ars utilajul industrial, care era folosit pentru a injecta spumă în timpul procesului de fabricare a încălţămintei, iar pereţii din încăperea în care se afla acesta s-au degradat”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Două persoane care se aflau în interiorul fabricii în momentul producerii incendiului s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă înainte ca pompierii să ajungă. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale.

Cauza producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *