Proiecte edilitare de amploare, într-o localitate din Timiş

carpinis 2

În comuna Cărpiniș se află în fază de finalizare execuția lucrărilor la extinderea rețelei de canalizare. În ultimele zile s-a lucrat, conform viceprimarului Marcel Popa, la echiparea stațiilor de pompare.

Urmează ca această investiție să fie recepționată și dată apoi în funcțiune. Primăria are, de asemenea, în materie de utilități, aprobată finanțarea pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă din localitatea reședință a comunei și satul aparținător Iecea Mică. Faza acestei investiții este cea de organizare a licitației în vederea desemnării executantului.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali şi Dan Capatos, CONFLICT pe străzile Capitalei: ‘Mi-a tras o flegmă direct în ochi’

Prin acest proiect se va înlocui rețeaua, acaesta fiind în unele locuri veche de mai bine de patru decenii, și dotarea cu câte o stație nouă de tratare a apei, în fiecare dintre localitățile componente. Viceprimarul a declarat că administrația locală a dat în lucru un proiect pentru obținerea unei noi finanțări guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru asfaltarea a 17 kilometri de străzi, în valoare estimată de un milion de euro.

Dacă va fi aprobată și această finanțare, Cărpinișul își va rezolva principalele probleme de infrastructură. Investiția va însemna finalizarea urbanizării în cele două localități aparținătoare unității teritorial-administrative.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns