Proiecte de milioane de euro, într-o comună de lângă Timişoara

Peste patru ani, comuna din apropierea Timişoarei ar putea fi de nerecunoscut dacă vor fi duse la bun sfârşit proiectele începute de actuala administraţie locală.

Astfel, la Biled a fost deja aprobat un proiect de canalizare în valoare de un milion de euro şi se lucrează la alte patru. Primele trei se referă la extinderea reţelei de apă, la asfaltarea străzilor şi la drumul de exploatare agricolă, fiecare fiind în valoare tot de câte un milion de euro. Ultimul proiect, în valoare de 500.000 de euro, vizează reabilitarea şi dotarea căminului cultural.

Pe de altă parte, lucrările de definitivare a reţelei de apă sunt pe utlima sută de metri, estimându-se că vor fi gata încă din cursul acestei luni. În acelaşi timp, vor mai fi asfaltate două drumuri, în lungime totală de peste un kilometru, acestea având legătură cu Drumul Naţional 6.

„Suntem foarte încrezători şi entuziaşti. Oamenii au un tonus bun şi sunt convins că împreună putem duce la bun sfârşit ceea ce ne-am propus. Populaţia trebuie să aibă încredere că voi face tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru ca Biledul să devină o localitate cu standarde înalte de locuit”, a declarat primarul Cristian David.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns