PNL Timiş a intrat în linie dreaptă pentru câştigarea alegerilor

Alegerile locale reprezintă prioritatea de grad zero a liberalilor, iar venirea PNL la guvernare după alegerile parlamentare din toamnă va depinde total de rezultatul de la locale.

Vasile Blaga„Nu va fi o bătălie ușoară nici pentru județul Timiș, mai ales că pentru Timiș avem pretenții mari. Adversarul nostru dintotdeauna a fost PSD, nu o spun din aroganță, dar le spun tuturor celor care votează dreapta – cei care votați dreapta, votați PNL și reprezentanții lui, pentru că altfel le dați voturile celor de la PSD, iar PSD-ul de astăzi este mai rău decât cel de ieri. (…)

Avem cea mai bună echipă de candidați la Timiș, aleși cu grijă. La CJ Timiș avem un coleg pe care-l cunosc de mult timp. A știut să-și facă un rost în viață – Alin Popoviciu. Timișul va fi în top 3 la alegerile locale din acest an, chiar dacă bătălia este grea”, a spus Vasile Blaga, copreședinte PNL la nivel național.

Interesul declarat al PNL Timiş este să trimită în această bătălie cei mai buni candidaţi pentru alegerile locale şi de aceea, săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment festiv organizat la Sala Olimpia din Timişoara, liberalii şi-au anunțat oficial candidații. În campania pentru alegerile locale, PNL Timiș are pregătiți 1.368 de consilieri locali. PNL Timiș candidează cu 99 de liberali pentru primăriile județului Timiș, șapte doamne și șapte tineri sub 30 de ani.

Conducerea PNL Timiş le-a transmis celor peste 2.000 de liberali prezenți la eveniment faptul că ţinta este aceea de a câştiga majoritatea primăriilor din judeţ, precum şi majoritatea în Consiliul Judeţean pentru a impune preşedintele şi pe cei doi vicepreşedinţi.

„Avem nevoie de PNL în administrație, iar România are nevoie de competență și decență în actul administrativ. Noi putem să oferim acest lucru. Dorim să câștigăm Primăria Timișoara, cu majoritatea în consiliul local, să câștigăm minimum șapte orașe și cel puțin 40 de primării din județ. Vă mulțumesc,vouă, primarilor care ați rămas alături de noi. Vă mulțumesc că ați avut curaj! 

Avem peste 40 la sută în sondaje în Timiş,  însă nu se câştigă alegerile cu sondajele de opinie. Întreaga noastră echipă, dar și programele pe care le prezentăm reprezintă atuurile cu care  PNL va câștiga aceste alegeri,însă doar dacă vom reuşi să rămânem modeşti, realişti şi, mai ales, uniți. 

Dan Popa

Cu PSD nu ne vom lupta în bugete şi resurse publice, ci în idei. De aceea, vă mai rog ca programul pe care-l veți susține în campanie, cu care vă veți duce în fața electoratului să fie realist și corect.  Trebuie să plecați în această competiție cu ideea că voi sunteți câștigători”, a spus Dan Popa, copreședintele PNL Timiș.

Nicolae Robu consideră că adversarii PNL sunt fără substanță şi …vicleni.

„Sunt convins că aici în sală avem oameni capabili să facă lucrurile aşa cum trebuie. Avem adversari vicleni, dificili, pentru că au dovedit-o întotdeauna că pot compensa lipsa de valoare şi capacitatea de a face, printr-o forță incredibilă de manipulare, de intoxicare. Avem adversari pentru care, dacă vrei să-i califici, nu poți folosi decât cuvinte grele, și le-am folosit de destul de multe ori.

Nicolae Robu

Am încredere că vom reuși în Timișoara să obținem un scor foarte bun, pentru că nu vom duce o campanie prin vorbe, va fi foarte greu și cred că a fost foarte greu pentru toți ceilalți candidați, care nu au nici un plan pentru Timişoara, să conteste toate aceste realizări din acești patru ani”, a spus primarul Timișoarei, Nicolae Robu, candidat pentru un nou mandat în această funcție.

Alin Popoviciu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Timiș, s-a prezentat colegilor din PNL, spunând că este un liberal, un om de echipă.

„Cel mai în măsură să vorbească despre Alin Popoviciu este Alin Popoviciu. Sunt un liberal, sunt om de afaceri de 22 de ani. Nu dețin adevărul, nu am vrut și nu vreau să dau lecții nimănui. Iar din când în când împărtăşesc doar opinii, în speranţa că dezbaterea lor ar putea ajuta la o schimbare în bine. Nu exclud sub nici o formă că schimbarea trebuie să mă privească şi să înceapă  în primul rând cu mine.
 
Sunt un om care a funcționat întotdeauna bine în echipă, tot ceea ce am realizat în politică până acum se datorează oamenilor care au crezut în mine şi celor în care eu am crezut.Nu am să neg niciodată oamenii în care cred şi care au avut încredere în mine.

Alin Popoviciu

Alături de mine sunt colegii mei, toți cei care formăm echipa de la CJT. PNL Timiş are cea mai bună echipă pentru consiliul județean de 26 de ani încoace, cu o medie de vârstă de invidiat: 42 de ani. Avem în această echipă specialiști în toate domeniile vitale care privesc dezvoltarea județului: infrastructură, sănătate, învățământ, economic, social- sportiv”, a spus Alin Popoviciu, candidatul la funcția de președinte al CJ Timiș din partea PNL.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns