Program încărcat pentru sportivii de la CS Somo Kick-Boxing

CS Somo Kick Boxing 1

Weekend-ul trecut a fost unul extrem de aglomerat pentru sportivii de la CS Somo Kick-Boxing Timişoara.

Sâmbătă, la Plopeni, în judeţul Prahova, au urcat în ringul de la „Cupa Trofeul Dacic”, competiţie organizată de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, cinci elevi ai antrenorului Ludovic Somogyi.

Trei dintre ei s-au clasat pe locul întâi, Daniel Muţiu (categ. 57 kg – tineret), Deian Popovici (categ. 60 kg – juniori) şi Emilian Mocanu (categ. 67 kg – tineret), Bogdan Takacs a încheiat pe poziţia a doua (categ. 75 kg – tineret), iar Ionuţ Adrian Staicu a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere (categ. 71 kg – seniori).

În urma acestor rezultate, CS Somo Kick-Boxing Timişoara s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul pe echipe.

Duminică, 13 sportivi aflaţi sub îndrumarea antrenorului Ludovic Somogyi au participat la „Cupa Moşniţa Nouă”.

CS Somo Kick Boxing 2„Am consemnat rezultate pozitive în special la copiii cu vârsta cuprinsă între şapte şi 14 ani. A fost o competiţie frumos organizată, cu un arbitraj de excepţie”, ne-a declarat Somogyi.

Tot duminică, la sala din Calea Şagului a clubului timişorean de kick-boxing, a avut loc un seminar de jiu-jitsu brazilian (BJJ) sub conducerea profesorului Cătălin Vlad, din Bucureşti. Au participat sportivi din Timişoara, Deva şi din capitală.

CS Somo Kick Boxing 3Evenimentul s-a desfăşurat cu ocazia înfiinţării unei noi grupe, de MMA, în cadrul CS Somo Kick-Boxing.

Cursurile de BJJ vor avea loc în zilele de marţi (ora 19) şi sâmbătă (ora 17) sub atenta îndrumare a instructorului sportiv Sorin Galea.

În fine, punctul culminant al weekend-ului l-a reprezentat debutul la profesionişti a lui Eduard Roland Gieszer. Sportivul în vârstă de 23 de ani a avut mâna ridicată la final în cadrul unei gale televizate ce a avut loc în Germania. El a luptat în limitele categoriei 65 de kilograme şi l-a învins pe turcul Chekib Kzehami, cu patru ani mai în vârstă decât elevul lui Ludovic Somogyi. „Edu” a fost campion naţional de kick-boxing în 2017.

CS Somo Kick Boxing 4

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns