Program încărcat pentru rugbiștii de la SCM USAMVB Timișoara

Program încărcat pentru rugbiștii de la SCM USAMVB Timișoara

Program încărcat pentru rugbiștii de la SCM USAMVB Timișoara

Liga Națională de Rugby se reia după o pauză de patru săptămâni. SCM USAMVB Timișoara joacă în deplasare astăzi, de la ora 13, cu Steaua București, partida contând pentru penultima etapă din play-off, a cincea. Este a treia deplasare consecutivă pentru elevii antrenorului Valentin Calafeteanu. Va urma un meci pe teren propriu cu campioana Știința Baia Mare (8 octombrie, în ultima etapă din play-off).

„După meciul cu Dinamo, primele două clasate, cele care vor juca semifinala acasă, sunt stabilite în proporție de 90 la sută. Noi, însă, ne gândim că trebuie să revenim la forma noastră sportivă, la jocul pe care știm să-l prestăm. Am făcut multe greșeli în august, greșeli care ne-au costat, tocmai de aceea în această perioadă am încercat să punem la punct anumite aspecte”, a declarat Valentin Calafeteanu.

În 15, 22 și 29 octombrie sunt programate cele trei faze ale Cupei României – sferturi, semifinale și finală. SCM USAMVB Timișoara, de cinci ori câștigătoare a trofeului, care s-a impus și în cea mai recentă ediție, va juca sfertul de finală cu CSU Alba Iulia în manșă unică, pe teren străin (vineri, 14 octombrie).

Semifinalele se vor disputa tot în manșă unică, echipa bănățeană urmând a întâlni învingătoarea partidei dintre Dinamo București și CS Bârlad. Finala va avea loc la 29 octombrie pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.

CITEŞTE ŞI: Ceaunele dau în clocot, la doi pași de Timișoara. Există transport, iar intrarea este liberă

„Cupa României este un obiectiv extrem de important pentru noi și ne așteptăm la o semifinală acasă cu Dinamo. Este drumul mai scurt spre un trofeu. Drumul mai lung și mai greu, pentru că ni l-am făcut noi așa, este cel din campionat, dar și acolo putem culege multe roade. Trebuie să luăm lucrurile zi cu zi, să știm pentru ce ne antrenăm și, la final, situația se poate întoarce în favoarea noastră”, a mai spus Valentin Calafeteanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *