Prognoza pe 2 săptămâni: vin temperaturi caniculare în România. Cum va fi vremea în Banat

Prognoza pe 2 săptămâni: vin temperaturi caniculare în România. Cum va fi vremea în Banat

Prognoza pe 2 săptămâni: vin temperaturi caniculare în România. Cum va fi vremea în Banat.

Meteorologii anunță că temperaturile sunt în creștere și după câteva zile în care se va răcori cu aproximativ 4 – 5 grade urmează temperaturi de 34 de grade în unele zone.

CITEȘTE ȘI: Șase timișeni la ATI, cu COVID-19

Săptămâna viitoare va ploua aproape în fiecare zi.

Banat
Vremea se va încălzi până în jurul datei de 23 iunie, când media maximelor termice va fi de 32 – 34 de grade, iar a minimelor de 17 – 19 grade. În următoarele două zile temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 5 grade, iar minimele cu 3 grade. În cea de a doua săptămână nu vor mai fi variații termice semnificative. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în intervalul 23 – 29 iunie.

Crișana
Media temperaturilor va fi în creștere, de la 27 de grade a maximelor și de la 12 grade a minimelor, în prima zi, până la 32 – 33 de grade, respectiv 17 – 18 grade, în jurul datei de 23 iunie. În următoarele două zile se va răcori cu aproximativ 3 – 5 grade, apoi nu vor mai fi variații termice semnificative. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în intervalul 23 – 28 iunie.

La munte
Vremea se va încălzi până în jurul datei de 23 iunie, când media maximelor termice va fi de 20 – 22 de grade, iar a minimelor de 11 – 14 grade. În următoarele patru zile temperaturile vor scădea cu 3 – 5 grade, apoi nu se vor mai modifica semnificativ. Vor fi averse în fiecare zi, mai frecvente și mai intense între 24 și 29 iunie.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *