Prognoza meteo: Vremea o ia razna după Paști! Temperaturile scad în toată țara

Prognoză meteo:  Temperaturi mai mici decât cele normale în următoarele două săptămâni

Dacă în ultimele zile ne-am bucurat de temperaturi crescute și de mult soare, odată cu terminarea sărbătorilor pascale, vremea se va schimba brusc. Începând cu ziua de luni, temperaturile scăzute se extind în mai multe părți ale țării.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna Luminată! Ce e bine să faci și ce aduce ghinion în aceste zile

Luni, vremea se răcește în jumătatea de sud a ţării, devenind ușor mai rece decât în mod obișnuit la această dată și va fi apropiată de normal în rest. Astfel, potrivit meteorologilor, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de munte, iar îndeosebi ziua în sud, est și local în vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între – 7 şi 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Spre dimineață, izolat, în nord, centru şi nord-est se va produce brumă.

Marți, vremea continuă să rămână rece pentru această dată în sudul și estul teritoriului și va fi apropiată de normal în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Citește mai mult AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns