Imagini șocante: Bătaie în plină stradă, cu bâte și lopeți. Polițiștii au tras în aer

elev lovit

Mai multe persoane s-au luat la bătaie pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i calma pe scandalagii.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane. Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul, potrivit Mediafax.

Vezi video AICI

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool.

Polițiștii au depistat și identificat 18 persoane care au fost implicate în conflict. Acestea au fost duse la poliție pentru a fi audiate.

În urma conflictului, 6 persoane au primit îngrijiri medicale pa fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea.

Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat 2 focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *