PROGNOZA METEO. Ploi şi descărcări electrice în următoarele zile

Vremea se menţine instabilă şi în zilele următore. Duminică, în majoritatea zonelor, local vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile sunt mai scăzute decât cele obişnuite pentru această perioadă.

DUMINICA. Vremea se va menţine în general instabilă. Îndeosebi în cursul zilei, în majoritatea zonelor, local vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei în cea mai mare parte a ţării, se vor încadra între 14 grade in estul Transilvaniei şi 22 de grade in nord-estul Moldovei, sudul Banatului si al Olteniei.

LUNI. Vremea va fi în continuare în general instabilă. Îndeosebi după-amiaza si seara, în vestul, nordul şi centrul ţării, precum si în zonele de deal şi de munte vor fi înnorări temporare, averse, în general slabe cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Vor fi conditii de grindină.

Noaptea, cerul va deveni variabil, va ploua cu totul izolat, cu precădere în sudul teritoriului şi la munte, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Campia de Vest si sudul Olteniei.


MARTI.
În regiunile intracarpatice, la deal si la munte, îndeosebi după-amiaza si noaptea, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului si, izolat, vor fi conditii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mai mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade in sudul litoralului si 24 de grade in Campia de Vest.

TENDINTA:

MIERCURI
– Vremea va fi usor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua îndeosebi la munte si în estul tării, unde vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral si 25 de grade in vestul tarii. Spre sfârsitul intervalului, izolat vor fi conditii de ceată.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns