Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Cod galben de vreme rea! Avertizare meteo pentru toată țara

Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (4-17 februarie) va fi oscilant, dar temperaturile diurne vor rămâne la niveluri pozitive, în timp ce precipitaţiile vor fi slabe cantitativ şi prezente în majoritatea regiunilor, reiese din prognoza de specialitate publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Banat, în perioada 4-9 februarie, regimul termic nu va avea fluctuaţii semnificative, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 6-8 grade şi minime între -2 şi 2 grade. În intervalul 10-12 februarie, vremea va deveni caldă, cu valori termice maxime, în medie regională, de 9-11 grade şi minime de la 0 la 2 grade, dar începând cu 13 februarie tendinţa temperaturii aerului va fi de uşoară scădere spre maxime de 7-8 grade şi minime între -2 grade şi -1 grad. Se vor semnala precipitaţii slabe cantitativ, pe arii restrânse în 4 şi 5 februarie şi cu caracter local şi temporar, începând cu data de 11 februarie.

În Crişana, regimul termic nu va avea fluctuaţii semnificative în perioada 4-9 februarie, când se vor înregistra, în medie regională, maxime de 6-8 grade şi minime între -2 grade şi 1 grad. În intervalul 10 – 12 februarie, vremea va deveni caldă, cu maxime de 8 – 11 grade şi minime de 0 – 2 grade, dar începând cu 13 februarie, tendinţa temperaturii aerului va fi de uşoară scădere spre maxime de 6 – 7 grade şi minime între -3 şi -2 grade. Se vor semnala precipitaţii slabe cantitativ, pe arii restrânse în 4 şi 5 februarie şi cu caracter local şi temporar, începând cu data de 11 februarie.

Sursa: agerpres.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *