Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. E de bine

Pășim, oficial, în toamna astronomică

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. E de bine

Temperaturile vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru finalul lunii octombrie, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administrația Naționallă de Meteorologie (ANM).

10 – 17 octombrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și nordice.

17 – 24 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

24 – 31 octombrie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

CITEŞTE ŞI: În spatele ușilor închise ale Palatului Baroc din Timișoara, ca-n ograda unei case de la țară

31 octombrie – 7 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în sud-vest, Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *