Prognoza meteo pentru Banat: Cum va fi vremea de Crăciun

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni BANAT

În primele zile ale intervalului de prognoză, dar cu probabilitate relativ ridicată şi la sfârşitul acestuia (perioadele 5-8 şi 16-18 decembrie), vremea va fi rece, în special dimineaţa şi noaptea, astfel că vor fi temperaturi maxime de 3…6 grade şi minime între -9 și -4 grade, în medie regională.

Pentru celelalte zile sunt estimate valori de temperatură ușor mai ridicate (şi în general peste cele normale la mijlocul lunii decembrie), fiind de aşteptat maxime de 5…9 grade şi minime de -4…2 grade, media pe regiune. Până pe data de 12 decembrie nu se vor semnala precipitaţii, apoi va creşte probabilitatea de apariţie a acestora, cu caracter local şi temporar, scrie romaniatv.net.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns