Prognoza meteo pe 4 săptămâni: Luna martie vine cu surprize

flori primavara

Luna februarie va avea temperaturi normale pentru această perioadă, ușor mai ridicate în Nord și Est. Precipitații vor apărea mai mult în zonele montane. Luna martie nu vine cu surprize din punct de vedere meteorologic, iar ploile vor fi puține, potrivit prognozei AMM pe 4 săptămâni.

7 – 14 februarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

14 – 21 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în nord- estul țării, dar și ușor mai coborâte la munte. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

21 – 28 februarie
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în toate regiunile.

CITEŞTE ŞI: Dominic Fritz: Bucureștiul plătește, pentru gaz, 151 lei/MWh. Timișoara plătește în unele zile 550 lei, în alte 800 de lei

28 februarie – 7 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în toată țara, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *