Prognoza meteo la final de săptămână

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă, izolat caniculară după-amiaza. Disconfortul termic va fi ridicat și, mai ales în zona de câmpie, indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și în cursul serii. Pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de munte, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte și în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade, mai ridicate la deal până la 21…22 de grade.

Mâine, vremea se va menține deosebit de caldă, caniculară la câmpie, cu disconfort termic ridicat după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități pe arii relativ extinse. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara când izolat, mai ales în zonele de deal și munte, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade, mai ridicate la deal până la 21…22 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns