Profesor din Timișoara, premiat la Gala Merito 2021

Profesor din Timișoara, premiat la Gala Merito 2021

În cadrul celei de-a șasea ediții a Galei MERITO, desfășurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, a fost premiată o nouă generație de 12 profesori valoroși.

Propunerile au venit din partea comunităților educaționale din toate județele țării (elevi, părinți), pe parcursul întregului an, recomandările fiind postate pe link-ul http://www.proiectulmerito.ro/propune-un-profesor/.

Au fost evidențiați profesorii care învaţă continuu, inovează şi răspândesc educaţie de calitate acolo unde e nevoie. În acest an, printre cadrele didactice premiate s-a aflat și Adriana Bălaj, profesor de istorie la Școala Gimnazială nr. 1 din Timișoara și la Școala Babel.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic. Bulgaria, Norvegia, Lituania, Slovenia au intrat în zona roșie

”Profesorii valoroși din România se împuținează din lipsă de recunoaștere și respect pentru munca lor. Prin Proiectul MERITO, antreprenorii din România, reuniți în Romanian Business Leaders (RBL), recunosc public și material meritele profesorilor valoroși ai României și lucrează apoi împreună ca să ducă mai departe în sistemul de educație bunele practici ale profesorilor MERITO”, este mesajul organizatorilor.

Proiectul va merge mai departe, în continuare fiind așteptate propuneri pentru cei mai valoroși dascăli, care urmează să fie premiați în cadrul Galei MERITO 2022.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns