Profesor din Timiș, bătut de un elev chiar în curtea școlii

Recent, la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” din Lugoj un elev a atacat un profesor. Incidentul – conform directorului unității de învățământ, Mihaela Gheleșian – s-a petrecut în pauza mare, în curtea școlii.

CITEȘTE ȘI: Stai, că nu dau turcii! Proverbul care nu este valabil într-o vamă din Timiș

Elevii care erau de față spun că profesorul Stelu Vega, care predă discipline tehnice, a fost lovit de cel puțin două ori cu pumnii în figură, ajungând la secția de urgențe a spitalului din localitate. Victima a avut buza spartă. Doar prezența unui alt cadru didactic, care se afla întâmplător în curte, l-a oprit pe elevul bătăuș.

Martorii la eveniment susțin că elevul fuma, iar profesorul a venit si i-a dat o palmă, în glumă, peste cap. Conflictul a escaladat, cei doi s-au înjurat și, la un moment dat, elevul din clasa a IX-a a tăbărât cu pumnii pe profesor. Elevul, de 16 ani, orfan, este repetent. El studiază la școala profesională din cadrul Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, fiind transferat aici de la Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Profesor din Timiș, bătut de un elev chiar în curtea școlii

  1. Daca pretinzi respect, trebuie sa-l meriti. Nu e in regula ca un profesor sa-i dea o palma unui elev nici macar in gluma. Si nici sa-l injure. Acum derbedeul va pretinde ca a fost „legitima aparare” si uite unde se ajunge.

Lasă un răspuns