Procurorul Ciprian Dorobanţu, eliberat din funcţie, ca urmare a condamnării definitive

Procurorul Ciprian Dorobanţu, eliberat din funcţie, ca urmare a condamnării definitive

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru pensionarea a doi judecători și doi procurori. Șeful statului a semnat și decretul pentru eliberarea din funcție a unui procuror ca urmare a condamnării definitive pentru săvârșirea unei infracțiuni.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru eliberarea din funcție, pe motiv de pensionare, a judecătoarealor Daniela Galescu, delegată în funcția de președinte al Judecătoriei Caransebeș, și Elenei -Gabriela Aionițoaie, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Bârlad.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul pentru pensionarea unui procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Otilia Dolores Coste, și a lui Adrian-Constantin Pantea, procuror șef al Serviciului teritorial Oradea din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

CITEŞTE ŞI: Abuzuri și minciuni cu epoleți: șeful jandarmilor timișeni, colonelul Slev, a ordonat, pe șest, distrugerea unui drum agricol

Președintele Iohannis a semnat și decretul privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a lui Ciprian Dorobanțu – ca urmare a condamnării definitive pentru săvârșirea unei infracțiuni. Potrivit informațiilor publice, fostul procuror DNA Ciprian Dorobanţu a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *