Procesul de încălzire va continua. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vremea se va ameliora ca aspect şi îndeosebi în Banat, Oltenia şi Moldova, iar valorile termice diurne vor creşte faţă de ziua precedentă, informează ANM.
Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Vor fi înnorări şi izolat condiţii de ploi slabe trecătoare, în vestul şi nord-vestul ţării, iar în prima parte a zilei şi în sud-est, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în special în a doua parte a intervalului, la munte şi în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade. Spre dimineaţă, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.
Duminică

ÎN ŢARĂ

Procesul de încălzire va continua şi se va resimţi în toate regiunile, local, vremea devenind mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii martie. În vestul şi nord-vestul ţării cerul va avea înnorări temporar accentuate şi îndeosebi seara şi noaptea va ploua. Ploile vor avea şi caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, vremea va fi în general frumoasă, iar cerul variabil. Vântul va avea intensificări temporare la munte, în regiunile estice şi în cele vestice, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între 2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -2 grade.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns