Problemele Primăriei Timișoara, rezolvate de o firmă privată, pe cheltuiala acesteia. Video

Problemele Primăriei Timișoara, rezolvate de o firmă privată pe cheltuiala acesteia. Video

Problemele Primăriei Timișoara, rezolvate de o firmă privată pe cheltuiala acesteia.

La multe treceri de pietoni din oraș, printre care și la cele dinspre Parcul Civic spre strada Michelangelo sau la cele de pe bulevardul C.D. Loga, atunci când plouă, se formează bălți de mari dimensiuni, astfel că pietonii se udă serios pe picioare când vor să traverseze. Încă un episod din ciclul aventuri extreme urbane în administrația Fritz!

Minunea se întâmplă miercuri, 2 august 2023, când o echipă de muncitori ai unei firme private s-au apucat să schimbe dalele și să înalțe pavajul spre trecerile de pietoni din girația bulevardului Ion C. Brătianu și strada Michelangelo. Credeți că sutele de sesizări primite la primărie dar semnalate și în presă și pe rețelele de socializare își fac, în sfârșit efectul? Nici pomeneală!

Asta după ce situația, care trenează de ani de zile, i-a adus la disperare pe pietoni. Renașterea bănățeană a sesizat, ultima oară acest aspect reclamat de timișoreni în urmă cu opt luni! Opt luni în care, din păcate, nu s-a mișcat nimic.
Despre aventura trecerii prin ”lacurile” acumulate la aceste treceri de pietoni, ziarul nostru a mai relatat, așa cum puteți vedea și din imaginile video surprinse încă de pe 18 noiembrie 2022!

Iată că, în ceasul al treisprezecelea, în ritm de campanie electorală, dalele se schimbă. Dar asta nu pentru că administrația Fritz ține cont de sesizări și de problemele cetățenilor. Nimeni din primărie nu este lovit brusc de interes pentru timișoreni și pentru rezolvarea problemelor din oraș.

Pavajul se schimbă dintr-un cu totul alt motiv. Și nu din bugetul primăriei, când se poate și altfel. Firma Elf Road SRL este cea care s-a ocupat de lucrările din Parcul Civic. Folosind utilaje medii și grele pentru reamenajarea aleilor din parc, în mod firesc, tonajul acestora a crăpat și a deteriorat dalele. Astfel că, fără ca primăria să miște vreun deget, firma privată a trecut la înlocuirea dalelor sparte și a pavajului, evident pe cheltuiala integrală a… firmei!

Deci, nicio bucurie cum că Primăria Timișoara ar da semn că are vreo inițiativă în a repara trotuare sau carosabil. Lucrurile stau mult mai simplu: dacă tot a făcut firma Elf Road un bine reparând prin Parcul Civic, este bună și de plată pentru eventualele “daune colaterale”. Așa că, nici să vrea, timișorenii nu au de ce să mulțumească edililor că au scăpat de băltoacele de la trecerile de pietoni, ci firmei private care repară și ce a stricat și ce nu a stricat.

Ca să fie bine, să nu fie rău!

CITEȘTE ȘI: Aproape 100 de directori și directori adjuncți, numiți, de la 1 septembrie, la conducerea unităților de învățământ din Timiș. Numele acestora și școlile


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Problemele Primăriei Timișoara, rezolvate de o firmă privată, pe cheltuiala acesteia. Video

  1. pai primaria io fi somat pe aia sa repare ce au stricat, se pregatesc de receptie, oricum ai in parc balteste apa peste tot

  2. Nici o balta din Timisoara nu se poate comppara cu ” statia” de autobuz din dreptul blocului cu nr 26 din Str.Circumvalatiunii.Ce zic eu balta?Noroi si apa pina la glezne….

  3. Toți dați vina pe Fritz de parca el a pus dalele si el lucrează. Nu el lucrează ci formele care au contract doar ca în firme sunt mulți Dorei și mulți cu mapa și asa ies lucrări de baltă foarte bine ca schimba ca nu făcut ce trebuie

  4. Pentru cei cu memoria scurta, acele dale sunt din mandatul vopsitului, proiectul si lucrarile din parcul Civic dateaza din epoca sa. Acolo si in multe alte intersectii Lae a modificat latimea carosabilului pentru o banda in plus, schimband bordurile dar uitand sa amplaseze si rigole de colectare a apei pluviale.

  5. Si blocajele facute de mafiotul rrobou prin cei 14 din 27 consilieri locali nu se iau in considerare? Angajatii din Primarie, din era lui rrobou, pusi acolo pe spagi si activitati demne de filmele pentru adulti, nu se pun la socoteala? Delapidarea bugetului de rrobou si infractorii lui, nu se iau in calcul? Bai mafia media interlopului rrobou, incetati cu fake-news-ul!

  6. Bai gaz lampant, dupa 4 ani cu infractorul tau arata orasul mai rau decat toata Ucraina dupa bombardamente! Noroc cu Fritz ca a adus-o la lumina, blocat de infractorii tai din cl, aia 14 uslșușugraur din 27!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *