Probleme de lot la ACS Poli înaintea partidei cu Juventus

Adrian Neaga

Aflată pe loc retrogradabil, ACS Poli Timişoara nu-şi permite încă un pas greşit, vineri, în meciul de pe teren propriu cu codaşa Juventus Bucureşti (ora 17).

Adrian Neaga are probleme mari în compartimentul defensiv, de unde vor lipsi Cristian Melinte şi Alin Şeroni, ambii suspendaţi.

Antrenorul principal al grupării bănăţene se gândeşte serios să apeleze la un sistem cu doar trei fundaşi, mai ales că Andrei Artean, o soluţie pentru axul central, are glezna umflată şi este incert pentru importantul duel cu nou-promovata din capitală.

„Ne aflăm înaintea unui meci foarte important pentru noi. Din păcate, avem doi suspendaţi, Melinte şi Şeroni au primit cartonaşe roşii în partida anterioară, sper că jucătorii care îi vor înlocui se vor achita de sarcini. Vaşvari revine după suspendare, Artean este incert, sper să fie apt la ora jocului. El are glezna umflată, ieri a încercat să se antreneze normal, dar nu am vrut să riscăm. Aşa cum îl ştiu eu, ca un gladiator, cred că va evolua şi cu această problemă medicală. Am discutat cu profesorul Aurel Şunda şi cu Tavi Benga despre sistem, rămâne de văzut cum vom aborda acest meci. Trebuie să găsim soluţia să câştigăm indiferent că vom folosi trei sau patru fundaşi. Şi Ciaccheri este incert, a acuzat din nou probleme medicale. Dacă învingem vom avea şanse mari de a ne salva şi probabil că Juventus va fi prima echipă care va retrograda. Băieţii sunt conştienţi de importanţa acestei partide”, a punctat, miercuri, tehnicianul polist Adrian Neaga.

Octavian Draghici„Vrem să câştigăm, pentru asta ne pregătim zi de zi. Avem mare nevoie de cele trei puncte puse în joc vineri. Ne-a surprins că a reuşit să câştige Chiajna pe terenul lui Sepsi, o echipă neînvinsă în play-out până la acest meci. Nu ne temem de nimeni, trebuie să ne facem jocul. Suntem concentraţi!”, a spus şi atacantul Octavian Drăghici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns