Pro Timiș susține piloții juniori

auto Alexandru Cristea

Debut în forță pentru Alexandru Cristea în Campionatul de Slalom 2021!

Tânărul pilot de la clubul Pro Timiș s-a clasat pe prima poziție la juniori în cadrul etapei inaugurale a întrecerii menționate, desfășurată pe traseul de la Bulzești, localitate situată în apropierea municipiului Craiova.

Tot aici, Sergiu Boncalo, reprezentând clubul Krepelka Motorsport, a fost primul la clasa 1.600 cmc.

A fost o urcare asemănătoare celor din Campionatul Național de Viteză în Coastă, deosebirea fiind că a avut șicane din loc în loc pentru micșorarea vitezei piloților.

Alexandru Cristea are 15 ani și se află la al doilea sezon petrecut alături de Pro Timiș.

El este fiul lui Alin Cristea, care la sfârșitul acestei săptămâni va lua startul în etapa inaugurală, de la Cheile Grădiștei, a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Acesta este legitimat la CS Krepelka Motorsport, club care îi va mai alinia la start în weekend pe Mihai Alexandrescu (clasa Dacia Revival), Alexandru Krepelka (clasa N1) și Dragoș Savloschi (monopost Radical).

Opt etape va avea noul sezon din CNVC, celelalte urmând să fie programate la Râșnov (15-16 mai), Rânca (5-6 iunie), Reșița (26-27 iunie), Sinaia (24-25 iulie), Baia Mare (28-29 august), Câmpulung Muscel (18-19 septembrie) și Poiana Brașov (9-10 octombrie).

Calendarul competițional cuprinde și o etapă de rezervă, la Mediaș, în zilele de 7 și 8 august.

„Pe lângă deja consacrații parteneri Rossini, Ducodan, OPR Asfalt și Constructim, în sezonul 2021 pornim încrezători cu noii parteneri Corlan Trans, Rofix, Lic 29, Girod, Unicorn, Super Ball și Ishtar Internet Group. Sperăm ca în viitor să se fructifice și colaborările cu partenerii cu care suntem încă în stadiul de discuții. Dorim ca în acest an să avem o evoluție cel puțin la fel de bună ca în anul trecut și să punem accent pe promovarea tinerilor”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport și triplu campion național la viteză în coastă.

auto monopost Dragos Savlovschi


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns