Privind cu un ochi spre Deta, iar cu altul, spre Timișoara

Dacă te afli în căutare de lucru la Voiteg și nu ai găsit în localitate, pentru că nu sunt multe posturi, atunci ai face bine să ieși în intersecția principală. Aici un ochi privește spre Deta, iar altul, spre Timișoara. Poți da cu banul.

Dacă ai ales orașul cel mai apropiat, ai câștigat cel mult un sfert de oră la dus și tot atât la întors. Totuși, Timișoara e Timișoara, și șansele pot fi mai mari. Aceasta este doar o introducere în peisajul socio-economic al comunei timișene.

Dacă dorim un stop-cadru de ianuarie 2017, atunci trebuie să spunem că noutatea investițională o constituie noile depozite de cereale. Voitegul se laudă și cu caracteristica ocupațională, respectiv că nu are șomeri. În schimb, îl traversează zilnic mijloacele de transport puse la dispoziția lucrătorilor din zonă de către angajatorii din Deta și Timișoara.

Așa se creionează și faptul că populația activă locală este una de navetiști, care combină lucrul în industrie cu activitățile agricole și cu cele în gospodărie. Tot de economie ține și ceea ce se petrece în zona comercială, unde aflăm că s-a închis un magazin și că s-a deschis un altul.

Se așteaptă, însă, și ca market-ul închis să se revină pe piață în curând. Cum vedem, nu e nimic spectaculos, dar localitatea este tot mai frumoasă pe zi ce trece, încât merită să trăiești aici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Privind cu un ochi spre Deta, iar cu altul, spre Timișoara

  1. In orasul Deta se fac abuzuri de catre autoritatile locale si in speta de catre primarul Petru Roman la initiativa caruia sa majorat ilegal si prin tot felul de tertipuri si abuzuri chiriile pe concesiunile de terenuri ::: Ati marit de 7 ori concesiunea pe terenuri in zona Termal si alte zone!!!!!Care este motivul???Faceti abuzuri in functie si veti plati pentru asta !!!!e inaccesptabil asa ceva!!!!Jos mafia si abuzul din Deta!!!!!!!Acest primar este incompetent si rau voitor!!!!Vom depune la D.N.A reclamatie pentru acest individ care se crede mai sus de lege in acest oras!!!!Demisia!!!!!!!!am ajuns sa platim si 5000 ron (cincizeci de milioane lei) pe an la primarie>>>>Va rog sa va interesati si sa verificati prin ce metode a actionat acest primar cu camarila lui!!!

Lasă un răspuns