Prinși de polițiști în Timișoara în timp ce își manifestau pasiunea

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Circumvalațiunii au observat azi-noapte, în jurul orei 02.00, trei tineri care desenau cu spray-uri de tip graffiti pe gardul împrejmuitor al unei firme de construcții.

CITEȘTE ȘI:  Salarii 2020. Românii primesc mai multe sporuri. Despre câți bani e vorba?

„Cei în cauză au fost identificați, stabilind-se că au vârste curpinse între 16 și 22 de ani, doi sunt din Timișoara și unul din Dumbrăvița. Aceștia au declarat că au nu și-au dat seama ca nu este voie să deseneze în acel loc și că au făcut acest lucru din pasiune. Cei trei au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată, care prevede amenzi de până la 500 lei pentru astfel de fapte”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Reprezentanții acesteia atrag atenția celor pasionați de desen stradal că este interzisă manifestarea acestui gen de artă pe clădiri, garduri, monumente și imobile de orice fel, nerespectarea prevederilor legale atrăgând după sine sancțiuni de până la 2500 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Cris 24 decembrie 2019
Mda...Străzile sunt mai sigure acum... Bravo...
ACAB 23 decembrie 2019
Da frate , bravo , mare captura ati facut ce pot sa zic .. de ce puneti pe internet niste pusti care deseneaza peretii frate ??