Prins cu arma în portbagaj

În punctul de trecere a frontierei Cenad, județul Timiș, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în România, un cetățean român, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj, la volanul unui autoturism, marca Audi, înmatriculat în Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI: Schimbări oficiale privind tichetele de masă şi voucherele de vacanță. Decizia a apărut în Monitorul Oficial

La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă și nedeclarată, în portbagajul acestuia, printre bagajele tânărului, o armă neletală, marca SMK B2 TRADITIONAL, calibru 4.5 mm, ambalată într-o folie.

CITEȘTE ȘI: Bărbat ajuns în stare critică la spital după ce i-a fost crăpat capul cu un topor și a fost împuns în piept cu furca

Tânărul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că, pentru o astfel de armă este necesară deţinerea unui permis de port armă sau autorizație şi nici faptul că trebuie declarată la controlul de frontieră.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Prins cu arma în portbagaj

Lasă un răspuns