Primul pas lateral făcut de primarul Dominic Fritz

Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit

Premieră pentru noua administrație timișoreană: Dominic Fritz i-a invitat, marți,  pe consilierii PNL la discuții înaintea ședințelor AGA de la  ”Piețe”  și ”Horticultura”. Până acum, primarul nu a catadicsit niciodată să-i întrebe de sănătate pe aleșii liberali, deși se află într-o alianță de guvernare locală.

Se pare, însă, că decizia lui Dominic Fritz vine în urma repetatelor atenționări mediatice venite din partea viceprimarului Cosmin Tabără și a consilierului Simion Moșiu, ambii din PNL, care au atras atenția asupra pericolelor generate de lipsa de comunicare.

Cum-necum, iată că edilul-șef pare să renunțe la atitudinea arogantă și superioară cu care i-a tratat până acum pe consilieri și să conștientizeze că are nevoie de sprijinul acestora.

Surse din interior spun că miza cea mare ar fi la ședința AGA de la ”Piețe”, unde se intenționează dizolvarea consiliului de administrație, din care face parte și Ionuț Nasleu, personaj ce trebuie neapărat executat. Nu este exclus să avem parte de surprize și la ”Horticultura”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primul pas lateral făcut de primarul Dominic Fritz

  1. Nu sunt vreun mare fan a lui Fritz, insa la ce putregai a cultivat PNL în companiile ce țin de primărie, eu le-aș scoate toate mizeriile în față fără menajamente. Dar voi încă va mai mirati ca lumea a votat USR? După ce timisorenii au scris pe toate zidurile PNL=PSD, ACEEAȘI MIZERIE! Și-au pus speranța în agiamii de la USR, sătui de putregaiul generat de gastile corupte liberale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *