Primul pas înainte pentru un celebru politician timișean

Ovidiu Drăgănescu a fost votat de colegii din PNL pentru a ocupa una dintre cele două funcții de subprefect al județului. Nominalizarea lui Drăgănescu vine după ce Mircea Băcală, cel care fusese desemnat inițial ca subprefect, a declinat oferta și a optat pentru funcția de secretar general al prefecturii, una apolitică.

CITEȘTE ȘI: Astăzi se împlineşte un an de la primul caz de COVID înregistrat în România. Cum s-a schimbat viața noastră în tot acest timp

Pentru Ovidiu Drăgănescu este o revenire îndelung așteptată, după ce a fost trecut pe linie moartă vreme de mai bine de zece ani. Cu toate că în trecut a avut numeroase funcții importante, atât publice cât și în politică (deputat, prefect, președinte PNL Timiș) și știe ce înseamnă administrația,  fostul lider liberal a fost ținut mereu departe de pozițiile importante, fiind preferate persoane mai obediente. Acum, prin această nominalizare, chiar dacă nu este o funcție de mare anvergură, lui Ovidiu Drăgănescu i se recunosc, cât de cât, competențele profesionale.

3 Comments
pion 1 martie 2021
Mai celebru e Covidu' decat Ovidiu .
Popovici Andronic 27 februarie 2021
succes Ovidiule ,mai putin conteaza in ce parte a esicheriului politic te gasesti ,in administratie conteaza mult omul
Ioanioan 27 februarie 2021
Păcat că nu a candidat la primărie!!!