Primul concert din Timișoara, după ridicarea restricțiilor. Cum a fost atmosfera. Foto

9 2

La Timișoara s-a desfășurat primul concert de după ridicarea restricțiilor impuse de pandemie. Organizat de Primarie, spectacolul a avut loc în aer liber, în Piața Libertății. Măsurile de securitate au fost extrem de stricte.

În piata unde, în alte vremuri, mii de oameni participau la concerte, acum a fost delimitat un perimetru păzit de zeci de polițiști și jandarmi. Cinci sute de locuri, pe scaune amplasate la distanță de doi metri unele de altele, au fost disponibile, gratuit, celor care și-au rezervat bilet pe internet. La intrate, spectatorilor li s-a luat temperatura, au fost obligați să aibă măști și a fost strict intrezis sa se apropie unii de altii. Cu toate acestea, oamenii au savurat din plin momentul.

Pe scenă au urcat cei de la Cargo, care au electrizat publicul, chiar daca atmosfera a fost departe de exuberanta zilelor de dinainte de pandemie

În deschiderea concertului pe scena au urcat tot artiști timișoreni, respectiv TMGroove și Maria Hojda. Pe tot parcursul concertului tramvaiele care au stații în Piața Libertatii nu au oprit aici.

Mulți timișoreni care nu și-au luat bilet la concert au urmărit de pe margine evenimentul, iar distantarea sociala nu a fost tocmai strictă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *