Pericol la pescuit! Patru oameni au murit

Bărbatul găsit decedat într-o baltă de pescuit era preot. În ultimii ani a slujit la un centru de bătrâni

Patru bărbați și-au găsit sfârșitul la pescuit. Doi dintre ei au murit electrocutați, după ce au atins linii electrice de tensiune. Alți doi s-au înecat, trupul unuia dintre ei fiind căutat cu ajutorul scafandrilor. 

CITEȘTE ȘI: Primul concert din Timișoara, după ridicarea restricțiilor. Cum a fost atmosfera. Foto

Un bărbat, de 42 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la pescuit, în zona Blasova, a atins cu firul undiței liniile electrice de tensiune și a deceat prin electrocutare. La scurt timp după aceea un gălățean, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se află la pescuit, pe un canal de irigații de pe raza localității Gropeni, s-a electrocutat, tot atingând cu firul undiței liniile electrice de tensiune. Mai apoi, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 68 de ani, din județul Buzău, caree venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localității Frecăței, a fost găsit decedat într un canal de desecare. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În cele trei cauze au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Scafandrii de la ISU Dunărea Brăila au fost solicitați să caute o persoană care s-ar fi înecat pe brațul Vâlciu al Dunării. Scafandrii încă caută trupul persoanei înecate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *