Primul complex sportiv pentru timișoreni va fi în Lipovei

complex sportiv lipovei

Promise pentru mandatul precedent al conducerii Primăriei Timișoara, bazinele de înot amplasate în cartierele orașului și deschise pentru toți cetățenii dornici să facă mișcare au prins, în sfârșit, contur.

Se pare că identificarea unor terenuri pe care să se poată amenaja acestea complexuri sportive a durat nu mai puțin de câțiva ani.

Primarul Nicolae Robu a anunțat, marţi, finalizarea etapei de proiectare pentru complexul din cartierul Calea Lipovei, investiția propriu-zisă fiind preconizată să înceapă în primăvara anului viitor, durata acesteia fiind estimată la 12-18 luni.

Baza de agrement se va întinde pe o suprafaţă de teren corectată şi unificată de 11.055 de metri pătrați.

A fost deja lansată procedura de achiziţie pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, conform temei de proiectare.

Complexul va cuprinde un bazin acoperit de 16,5/25 de metri cu șase culoare de înot, un bazin în aer liber de 12,5/25 de metri, vestiare, saună, duşuri şi duşuri exterioare, o zonă de aparate de fitness, o zonă verde de relaxare (parc), un loc de joacă pentru copii, două terenuri de tenis, un teren de baschet, un teren de minifotbal și o parcare.

„Va fi o zonă pe cinste. Și pe Calea Buziașului și Calea Șagului lucrurile merg înainte, în aceste zone suntem în faza de introducere la aprobare a planului urbanistic zonal, după care urmează etapa de proiectare.

Cel mai avansat este cel din Calea Lipovei și aș fi fericit ca în 2017 să dăm drumul la toate trei”, a declarat, marţi, primarul Timișoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *