Primul „11”, în curs de cristalizare la Dumbrăviţa

Primul "11", în curs de cristalizare la Dumbrăviţa

Primul „11”, în curs de cristalizare la Dumbrăviţa

CSC Dumbrăviţa se află în cea de-a patra săptămână de pregătiri pentru Liga a II-a. Antrenorul Cosmin Stan își propune să cristalizeze primul „11” nu doar pentru prima etapă, ci pentru partea de început a campionatului.

„Urmărim cristalizarea primului 11 pentru începutul de campionat. În mare măsură, pot să spun că știu de pe acum cum va arăta echipa noastră în prima etapă.

CITEȘTE ȘI: Vine sau nu vine sfârșitul lumii? Ce crede timișoreanul Dan Negru

Totuși, mai sunt trei meciuri amicale, zece zile de pregătire.

Vreau ca jucătorii pe care îi vom alinia în meciul de la Târgu Jiu să îmi confirme că nu m-am înșelat și că merită să joace în primul 11″, a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Probleme medicale sunt cu David Popa, accidentat la finalul săptămânii trecute, care face deocamdată alergări ușoare și se speră în revenirea lui la amicalul programat sâmbătă, la Periam, şi cu Dragan Paulevici, cu o accidentare de lungă durată.

„Are o problemă la ligamentul colateral intern. Dacă recuperarea lui va decurge bine, ne vom baza pe el în jurul datei de 1 octombrie”, a explicat Cosmin Stan.

În ceea ce privește lotul de jucători, la antrenamente nu mai participă suedezul Oliver Bryneus, utilizat în repriza a doua a amicalului de la Lugoj, cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

„Am avut o discuție cu el după jocul de la Lugoj, dar nu ne-am înțeles din punct de vedere financiar”, a explicat Cosmin Stan, care îl ține însă sub observație și în această săptămână pe tânărul Denis Curea.

„Încă rămâne alături de echipă, iar la sfârșitul acestei săptămâni vom oferi un răspuns în ceea ce îl privește”, a explicat antrenorul situația jucătorului în vârstă de 18 ani sosit de la Farul Constanța.

Sursa foto: cscdumbravita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns