Primele medalii la naționalul de floretă, cucerite de CSU Politehnica Timişoara

Primele medalii la naționalul de floretă, cucerite de CSU Politehnica Timişoara

Primele medalii la naționalul de floretă, cucerite de CSU Politehnica Timişoara

CSU Politehnica Timișoara a câștigat două medalii în prima zi a Campionatului Național de floretă. Rebeca Cândescu și Ingrid Miti Bikflavi au urcat pe podium la individual feminin. Competiția rezervată seniorilor are loc la București și se va încheia duminică.

Ziua inaugurală a fost destinată întrecerii feminine la individual. Două sportive dintre cele patru ajunse în semifinalele competiției au fost de la CSU Politehnica Timișoara. Este vorba despre Rebeca Cândescu și Ingrid Miti Bikflavi, care s-au luptat pentru un loc în ultimul act. Duelul alb-violet din semifinale a fost câștigat de Rebeca Cândescu cu scorul de 15-7.

În finală, aceasta a întâlnit-o pe Corbu Emilia, legitimată la CS Rapid București, în fața căreia a cedat cu 8-15. Rapidista trecuse în semifinale de Anca Săveanu de la CSA Steaua București. Astfel, Rebeca Cândescu a câștigat medalia de argint, în timp ce Ingrid Miti Bikfalvi a cucerit-o pe cea de bronz.

Delegația de la CSU Politehnica Timișoara este compusă din 13 sportivi, aceștia fiind următorii: Rebeca Cândescu, Ingrid Miti Bikfalvi, Ecaterina Gorobeț, Karina Tal, Diana Șuta, Benjamin Bodo, Emanuel Cândescu, Tom Gomboș, Nikitas Gherman, Eugen Vadaniuc, Felix Dogariu, Mihnea Robănescu și Artiom Cecet. Antrenorul secției de scrimă este Livius Buzan.

CITEŞTE ŞI: Arsenal Aventura & Aqua Park deschide zona aqua începând cu 18 mai!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *