Arsenal Aventura & Aqua Park deschide zona aqua începând cu 18 mai!

Arsenal Aventura & Aqua Park deschide zona aqua începând cu 18 mai!

Vara începe în 18 mai, cu deschiderea zonei aqua din Arsenal Aventura & Aqua Park!

În inima țării, accesibil de pe Autostrada A1, cel mai mare parc tematic din România promite distracție și relaxare, pentru toate vârstele și gusturile.

Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau în aer liber, cu locuri special amenajate pentru destindere, așteaptă iubitorii de distracție acvatică. Cele mai apreciate de către vizitatori sunt bazinele cu jocuri și tobogane de peste 15 m lungime, dar și zonele special amenajate pentru copii, cu apă încălzită.

Parcul, care cuprinde 88 de hectare de pădure, este amenajat cu peste 20 de atracții dedicate aventurii: opt trasee suspendate, cu dificultăți diferite, printre care și un traseu „negru”, destinat experților în cățărare; sărituri în gol de la 30 de metri; o tiroliană de 607 metri dintr-un singur segment, cu pornire de la o înălțime de 55 de metri și o viteză atinsă de 70 km/oră; tir cu arme; paintball & airsoft și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite.

Dacă doriți sa prelungiți distracția, parcul oferă spații de cazare în natură, restaurant și grill cu preparate culinare autentice, foc de tabără și zone de relaxare special amenajate pentru familii și grupuri.

În imediata apropiere se pot vizita obiective turistice: Cetățile Dacice din Munții Orăștiei (Sarmizegetusa Regia, Luncani – Piatra Roșie, Costești-Blidaru, Costești-Cetățuie, Căpâlna și Bănița), care fac parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO, precum și Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Cetatea Mălăiești, Panteonul Moților, Peștera Bolii, Biserica din Densuș, Mănăstirea Prislop, Casa Muzeu Avram Iancu, sau Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva.

Dacă simțiţi nevoia să vă deconectaţi de la ritmul și stresul urban, sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de experiența completă Arsenal Aventura & Aqua Park, o destinație de distracție potrivită dornicilor de evadare din cotidian. Toate detaliile aici: https://arsenalpark.ro/.

 

Despre Arsenal Aventura & Aqua Park

Arsenal Aventura & Aqua Park este cel mai mare parc tematic din România. Cele 88 de hectare de pădure au fost transformate dintr-un depozit de armament într-un spațiu de relaxare și distracție, dedicat comunității. Unicitatea locației este dată de diversitatea atracțiilor care răspund nevoilor tuturor, de la grupuri de prieteni, iubitori de adrenalină sau entuziaști ai naturii, la familii cu copii. Unitățile de cazare care pot acomoda până la 200 de persoane fac Arsenal Aventura & Aqua Park o destinație potrivită vacanțelor prelungite.

Adresă: Strada Codrului, Orăștie 335700.

Contact: 0799 108 391.

Arsenal Aventura & Aqua Park deschide zona aqua începând cu 18 mai!

CITEŞTE ŞI: Temperaturile vor crește în iunie. Prognoza meteo pentru patru săptămâni


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *