Primele manifestări xenofobe după Brexit! Anunț pentru locatarii unui bloc: Engleza este singura limbă vorbită aici

brexit 6

Primele manifestări xenofobe după ieșirea Marii Britanii din UE. Afișe cu titlul „Happy Brexit Day”  îi  informau pe locatarii unui bloc din Norwich  că „nu tolerăm” oamenii care vorbesc alte limbi decât engleza, potrivit BBC.

CITEȘTE ȘI: De ce este ziua de astăzi una specială? Se întâmplă o dată la o mie de ani

„În cele din urmă ne-am luat ţara înapoi… nu tolerăm oamenii care vorbesc alte limbi decât engleza în apartamente”, menţionează textul afişului, noteaza realitatea.net

„Suntem din nou propriii noştri stăpâni” şi „engleza reginei este limba vorbită aici”,  se mai scrie în afiș.

Administratorul imobilului le-a spus locatarilor că afișele  au fost lipite pe toate uşile de incendiu de pe cele 15 etaje ale blocului.

Regatul Unit a părăsit oficial Uniunea Europenă vineri, la ora 23.00 GMT, după 47 de ani de apartenenţă, şi la peste trei ani după votul în favoarea Brexit-ului.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primele manifestări xenofobe după Brexit! Anunț pentru locatarii unui bloc: Engleza este singura limbă vorbită aici

  1. Este doar o primă răbufnire fățișă dintre sutele care vor mai fi de acum încolo, execrabilă dar normală din perspectiva indigenilor.
    Personal, nu pot decât să mă bucur pentru faptul că am părăsit acea insulă blestemată în urmă cu zece ani. Și cum gusturile nu se discută, cui îi place să trăiască în Anglia nu are decât să rămână. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *