Viceprimarul Cosmin Tabără publică primele imagini video cu liberalii din Iecea Mare atacați cu bâte

Primele imagini video cu liberalii din Iecea Mare atacați cu bâte

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, a făcut publice imagini cu doi membri ai PNL Timiș bătuți cu bâte de primarul PSD din Iecea Mare, după cum afirmă edilul, într-o postare pe Facebook.

„Am susținut întotdeauna calea dialogului, a bunului simț și a respectului reciproc dintre oameni, dar mai ales dintre politicieni, pentru că prin noi se poate reforma clasa politică. O fac și acum. M-am întristat să văd că mai există oameni politici în județ care acționează cu „parul” pentru a se impune în fața adversarilor politici. Și vorbim despre același om, primar în funcție, care a zidit vestiarele echipei de fotbal pentru a nu-i lăsa pe jucătorii locali să folosească terenul de sport, la Iecea Mare.

Mă înfioară gândul că așa ceva există în județul Timiș acum. M-aș fi bucurat dacă primarul folosea bolțarii să zidească un nou centru sportiv, o nouă școală sau un cabinet medical. Îi sugerez primarului din Iecea Mare să ia exemplul edililor din Dudeștii Vechi, Dudeștii Noi, Ghiroda, Moșnița Nouă sau Gottlob, Lovrin, acolo unde parul se folosește doar la sprijinul oferit plantelor în grădină.

Modul acesta de a face politică (vezi video) este condamnabil și eu, personal, îl detest. Detest modul de a face politică prin „forță bâtei” și cer ca toți oamenii politici să condamne astfel de gesturi și să nu apere astfel de personaje care fac rău comunităților în care trăiesc. Urăsc modul de a face politică irațional, de a jigni întotdeauna, de a nu folosi argumentul ca și mijloc de dialog, chiar dacă opiniile pot fi contrare de multe ori la o masă.

La Timișoara nu se aplică politica „bâtei”, dar limbajul și modul de comunicare de multe ori este de același nivel. Noi, cei mai tineri din politică, avem obligația să schimbăm toate astea. Prin ce facem, ce spunem, cum spunem. Voi rămâne același om deschis dialogului, rațional și asumat. (Imagini video cu doi colegi liberali din Iecea Mare atacați cu bâte de primarul PSD.)”, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *