Acuzaţii grave ale PNL Timiş! Bătaie cu bâtele într-o comună din Timiş. Primarul a fost reclamat la Poliţie

Acuzaţii grave ale PNL Timiş! Bătaie cu bâtele într-o comună din Timiş

PNL Timiş a reacţionat public, pe Facebook, referitor la un incident de o gravitate extremă, petrecut într-o comună din Timiş.

Comportament de huligan în fruntea Primăriei Iecea Mare!

Primarul PSD Liviu Tomulea a fost reclamat la Poliție după ce a agresat doi membri ai #PNL din localitate. Consilierul local Iulian Sîrcă și Mircea Pârva, membru în BPL Iecea Mare, s-au aflat în această dimineață la IML Timișoara pentru a obține certificate medico-legale și au depus plângeri penale împotriva edilului social-democrat și a altor persoane care i-au agresat cu bâtele, după un meci de fotbal.

PNL Timiș dezaprobă acțiunile primarului PSD din Iecea Mare, totodată vicepreședinte al PSD Timiș, și cere organizației PSD Timiș să anunțe public punctul de vedere față de comportamentul violent a lui Liviu Tomulea. Ultimele incidente petrecute în comuna Iecea Mare sunt extrem de grave și nu sunt excepții de la starea de teroare și violență impusă de primarul localității în această comunitate.

Le cerem colegilor de la PSD să anunțe cât mai repede măsurile pe care le-au luat pentru a descuraja aceste comportamente, dar și sancțiunile care îi vor fi aplicate primarului din Iecea Mare. Cea mai justă decizie ar fi excluderea primarului bătăuș din PSD, comportamentul său intrând la categoria de violență în formă agravată.
Solicităm, deopotrivă, instituțiilor statului să investigheze cât mai rapid acest conflict și să nu ia în seamă apartenența politică a primarului Liviu Tomulea, a transmis PNL Timiş.

Foto: PNL Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *