Primăvară culturală, într-o comună din apropierea Timișoarei

Primăvară culturală, într-o comună din apropierea Timișoarei

Primăvară culturală, într-o comună din apropierea Timișoarei.

Devenită nod rutier și logistic de importanță regională, grație accesului de autostradă, comuna timișeană Orțișoara nu neglijează nici problemele culturale ale comunității locale.

Astfel, pentru luna aprilie au fost stabilite trei manifestări principale, toate trei fiind înscrise în agenda culturală comunală pentru anul în curs și beneficiind de alocări din bugetul local însumând aproape 45 de mii de lei.

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă, apă rece hidrofor și încălzire, vineri, 17 martie, pentru clienții Colterm arondați străzilor Brândușei, Stelelor, Teiului, Timiș, Torontal și Zborului

Este vorba, mai întâi, de Târgul de Primăvară, fixat pentru data de 4 aprilie, în centrul administrativ.

Urmează tradiționala Rugă de la Calacea, localitate balneară care, astfel, este readusă în atenția turiștilor, pentru ca, în 22 aprilie, să fie stabilită desfășurarea, în parteneriat cu școala gimnazială locală, a acțiunii cultural-educative ”Ziua Pământului – Împreună pentru Terra”.

Agenda culturală a comunei Orțișoara pe anul în curs cuprinde 14 evenimente principale, pentru care au fost alocați în bugetul local aproape 380 de mii de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *