Primarul vrea cultură, dar l-am prins cu ”plăcuțele suedeze”-n gură!

Primarul vrea cultură, dar l-am prins cu ”plăcuțele suedeze”-n gură!

Primarul vrea cultură, dar l-am prins cu ”plăcuțele suedeze”-n gură!

Foarte revoltat este Horia Bugarin, primarul din Dumbrăvița, din cauza faptului că aleșii locali din opoziție au reușit să treacă un proiect prin care suma de 80.000 de lei a fost tăiată de la cultură, pentru a merge spre o altă destinație.
Bugarin se pretinde un mare om de cultură, cu aplecare deosebită pentru proiecte de acest gen, făcându-i ”mitocani” pe consilierii opoziției care nu înțeleg cât de important este acest sector.

Mai mult, atât de ofensat s-a simțit primarul, încât ”din cauză că nivelul discuțiilor a ajuns atât de jos, am părăsit ședința înaintea votului final”, după cum s-a exprimat pe o rețea de socializare.

Având în vedere repulsia lui Horia Bugarin față de ”nivelul scăzut al discuțiilor”, s-ar crede că primarul a absolvit la Oxford și este un adept al limbajului academic, fără a admite exprimări indecente, nici măcar populare, dacă e să ținem cont de ”nivelul scăzut al discuțiilor”.

În realitate, însă, primarul din Dumbrăvița se comportă ca un birjar și pare că a umblat mai mult prin Ferentari, nu pe la Oxford. Cu câteva luni în urmă, Renașterea bănățeană a publicat captura unei discuții pe WhatsApp, unde Horia Bugarin își etala limbajul suburban folosit la adresa unui jurnalist care se interesa de aspecte mai puțin plăcute pentru primar.

Detalii, aici!

”Suge…”, ”Și-a luat la m….”, ”Dă-l în mă-sa”, sunt expresiile folosite de Horia Bugarin, care i-ar face invidioși și pe cei mai aprigi mahalagii.

Acum, primarul din Dumbrăvița pozează în personaj elevat, mare amator de cultură, făcându-i ”mitocani” pe consilierii care se gândesc doar la drumuri sau trotuare și nu înțeleg complexitatea actului cultural.

”Bravo, stimați reprezentanți ai partidelor care au condus țara asta 30 de ani, azi ați băgat „cultura la dubă” în Dumbrăvița”, își încheie metaforic Horia Bugarin mesajul de pe rețeaua de socializare. Tot metaforic, evident, putem spune că și domnul primar a băgat cultura undeva, mai exact în gură. Asta da mitocănie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *