Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit cu iubita lui Yiran Lin

Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunțat  printr-o postare pe Facebook, că s-a căsătorit. Mireasa este diplomatul ONU Yiran Lin.

CITEȘTE ȘI: Baloți de fân cuprinși de flăcări pe un câmp din vestul țării

„M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționate și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a scris primarul Dominic Fritz pe Facebook. Yiran Lin este originară din Republica Chineză, are 36 de ani și este ofițer pentru afacerile umanitare la ONU. Dominic Fritz are 37 de ani.

fritz 5

Declarația de căsătorie, pe site-ul Primăriei Timișoara Declarația de căsătorie a lui Dominic Fritz a fost înregistrată pe data de 5 august, iar în actul postat chiar pe site-ul oficial al Primăriei scrie că edilul are „rezidența în Timișoara”, nu domiciliul.

Consiliul Local Timişoara a votat recent două hotărâri conform cărora cei din conducerea Primăriei Timişoara, dar şi consilierii locali să îşi publice adresa de domiciliu şi diplomele de studii. Pentru cele două hotărâri, consilierii locali ai PNL, PSD şi PRO România au votat „pentru”, iar consilierii USR PLUS au votat „împotrivă”. Cele două hotărâri au fost declarate ilegale de Prefectura Timiș, care a solicitat Consiliului Local revocarea acestora. Deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat

sursa: libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit cu iubita lui Yiran Lin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *