Primarul Timișoarei deschide o pagină de Facebook pentru reclamații legate de mizeria din oraș

Primarul Timişoarei vine cu o nouă propunere, pe Facebook. Nicolae Robu a creat o pagină pentru Sesizări de insalubritate ce poate fi accesata de pe pagina sa de socializare.

Sesizările timişorenilor trebuie să fie postate împreună cu imaginea cu gunoaiele, cu data și timpul incluse în poză și un cât mai scurt text, recomandabil doar adresa locației în cauză.

În context, primarul Nicolae Robu explică, din nou, cum funcţionează noul sistem de preluare a deşeurilor, considerând că nemulţumirile au apărut şi din cauza acestor schimbări. Edilul Timişoarei subliniează că ridicarea gunoiului menajer de la populaţie nu mai este în gestiunea Primăriei, ci în a Asociației Județene ADID, prin operatorul RETIM.

Municipalitatea are însă, în continuare, responsabilităţi în ce priveşte salubrizarea necasnică, realizată cu firma HORTICULTURA.

Detalii sunt pe pagina de Facebook a primarului Nicolae Robu.

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
aprodu 3 ianuarie 2019
Robule pune mana si matura strazile, daca nu esti in stare sa angajezi o firma specializata, ca s-a umplut orasul de sobolani de la atata mizerie...Cum poti dormi noaptea , nu iti este rusine de noi cetatenii orasului? Rusine Robule da ti demisia si cara-te in Maldive sau in Italia...
Niki 1 ianuarie 2019
Robule,pune semne cu nume pe strazi si numere pe case ,curata zapada.