Primarul Robu a picat la proba ”pe tocuri”

Reprezentantele sexului frumos scrâșnesc din dinți și strâng din pumni atunci când trebuie să traverseze centrul vechi al Timișoarei. Deși primarul Nicolae Robu le-a dat asigurări, nu o dată, că nu vor trebui să renunțe la pantofii cu tocuri, pavajul pietonal, recent înlocuit, nu a fost cea mai inspirată alegere.

Pietrele cubice sunt atât de denivelate, iar rosturile dintre ele atât de mari, încât grația feminină are de suferit atunci când se dorește să se remarce prin centrul urbei de pe Bega.

pavaj

Din cauza modului grosolan în care au fost montate pietrele, unduirile feminine nu se mai datorează acum unui talent nativ, ci imposibilității de a păși în siguranță.

Cel mai tare resimt impractibilitatea pavajului pietonal, pe talpa lor, nu pe promisiunile primarului, doamnele și domnișoarele care trec prin zona Palatului Dicasterial. Așa stând lucrurile, nu ar fi exclus să asistăm, în viitorul apropiat, la o nouă modă ”made in Timișoara”: în deux-pieces și în bocanci sau în rochie de cocktail și cu tenișii în plasă. Oricum, pe timp de ploaie, numai în pantofi eleganți nu se poate merge prin centrul orașului.

Așadar, un mare NU pentru viziunea primarului de a face schimbări doar de dragul schimbărilor, dar nu și pentru binele timișorenilor…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns