Primarul Nicolae Robu n-are habar ce conține raportul său de activitate

robu 17

Subiectul investigației jurnalistice publicate în ediția de ieri a “Renașterii bănățene” – “O creșă-fantomă apare în raportul primarului pe ultimii doi ani!” – a fost discutat în conferința de presă susținută de primarul Nicolae Robu.

Chestionat de colegii de la www.pressalert.ro cu privire la apariția unei creșe inexistente în raportul de activitate depus de primarul Timișoarei la finele fiecărui an, domnul Robu a mărturisit candid că habar n-are ce conține propriul său raport.

CITEȘTE ȘI: O creșă-fantomă apare în raportul primarului pe ultimii doi ani!

“Nu știu nimic, nu am aflat până acum, o să analizez, o să văd despre ce e vorba, nu știu, pur și simplu… O să vă răspund după ce mă informez. Nici într-un caz nu facem raportări în fals, o fi o eroare materială, nu știu. În raport sunt integrate materiale care sunt furnizate de responsabilii din diverse sectoare. O să văd despre ce e vorba, s-ar putea să fie o eroare materială la adresă, lăsați-mi timp să mă informez și discutăm la următoarea conferință de presă”, au fost declarațiile pe acest subiect ale lui Nicolae Robu.

Îl informăm pe domnul primar că nu este vorba de nici o eroare, nici materială, nici spirituală la adresa care apare în documentele postate pe site-ul primăriei, nu a greșit nimeni când a tastat “Calea Martirilor nr. 64”, aceea este adresa la care municipalitatea deține mai multe imobile, nu-i nici o confuzie, doar că în nici unul dintre aceste imobile nu există vreo creșă. Suntem convinși sută la sută că nu există nici o creșă cu denumirea “Palatul de Cleștar” și cu capacitatea de 120 de locuri niciunde în Timișoara. De altfel, nici pe site-ul Serviciului Public Creșe, www.cresetm.ro – apropo, un site făcut în bătaie de joc și ilustrat cu poze luate de pe internet, aflat la ani-lumină distanță de alte pagini similare din România -, nu apare menționată creșa “Palatul de Cleștar” la nici o altă adresă, nu apare deloc! Bine, nu că ar fi vreun punct de reper acest site penibil, că acolo nu apar nici creșele “Prâslea cel Voinic” (situată pe Strada Independenței nr. 18) și “Dumbrava Minunată” (Calea Aradului nr. 38), cea a cărei activitate a fost suspendată recent de Direcția de Sănătate Publică Timiș. Încă o dată: creșa “Palatul de Cleștar” apare doar în raportul primarului pe anii 2017 și 2018, ca să dea bine la statistică, și-atât!

Primarul Nicolae Robu și-a exprimat punctul de vedere și referitor la umflarea schemei de personal la Serviciul Public Creșe: “Nu comentez nicicum. Este dreptul fiecărei instituții să se gestioneze în limitele legii așa cum consideră de cuviință. Dar uitați-vă câți angajați sunt la un copil în Suedia sau în Franța… Eu am alte referințe. E rău că avem mai mulți angajați pentru copiii din creșe? Haideți să fim decenți totuși!”.

O, da, ce nu face domnul primar pentru binele copiilor noștri, nu-i așa? Angajează un număr dublu de persoane față de omologul său din Oradea, el nu se uită la bani când e vorba de copii, el se inspiră din Occident…

Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Angajările haotice care se fac în Primăria Timișoara nu au ca scop ridicarea nivelului serviciilor prestate de această instituție către cetățeni, ci pricopsirea piloșilor cu posturi călduțe și bine plătite. Cum poate pretinde primarul Nicolae Robu că angajarea ilegală pe postul de director de creșă a unei persoane care nu îndeplinește condițiile de studii – ne referim la Nineta Tenczler, impostoarea care conduce de doi ani creșa Făt-Frumos – are în vedere binele copiilor?! Trucarea concursurilor de angajare a devenit o obișnuință în Primăria Timișoara, iar dom’ primar ne cere nouă să fim decenți? S-a răsturnat scara de valori în orașul în care s-a murit pentru libertate și adevăr? Este decent să umpli de bani niște impostori, să le dai salarii babane din bugetul orașului unor incompetenți și este indecent să dăm în vileag lucrurile astea?! Din păcate pentru Nicolae Robu și din fericire pentru oraș, tot mai mulți timișoreni au început să realizeze că împăratul e gol…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Primarul Nicolae Robu n-are habar ce conține raportul său de activitate

  1. Și dacă împăratul ar fi doar gol, nici nu ar fi așa mare lucru, dar împăratul e oligofren, grandoman și mitoman și asta e ceva mai grav !

  2. „Raport de activitate”, cica. Care „activitate”? Daca nu-i pe facebook, nu exista. Daca e pe facebook dar nu si in realitate, nu conteaza. Un selfie cu pantalonii suflecati pe santierele altora (Pasaj Mall, Centura) si e ok.

  3. Pentru că neîndeplinirea condiţiilor de studii pentru ocuparea unui post se aplică doar în cazul directorului (sau fostului director al) Teatrului German de Stat, instituţie care de un an jumate este în comă.

  4. Activitatea domnului este sa haleasca fripturi pe la primarii prieteni si sa le lanseze beizadelele analfabete pe la ministere si in functii grase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *