Primarul Nicolae Robu, despre purtarea obligatorie a măștii și mănușilor de protecție în Timișoara: Doar în comunism “se dădea”

Primarul Nicolae Robu a revenit, tot pe pagina lui de Facebook, cu precizări referitoare la purtarea obligatorie a măștii și mănușilor de protecție în spațiile publice închise din Timișoara. Edilul a ținut să le răspundă celor care i-au trimis mesaje prin care cer Primăriei să le pună la dispoziție echipamentele respective, pentru că acestea se găsesc greu sau sunt prea scumpe.

CITEȘTE ȘI: Maria Grapini, fermierii și coronavirusul: agricultori „egali” și „mai egali” în UE

Nicolae Robu a precizat că: ” Citind “comment”-urile, simt nevoia sa fac urmatoarea adaugire:

Stimati compatrioti cu pretentia sa vi se dea masti, manusi, dezinfectant, dispersor etc!

Eu nu pot fi populist, cu orice risc, inclusiv cu riscul de a nu mai fi votat! Eu am constiinta si nu fac nimic contra constiintei mele, pt a fi placut / pe placul cuiva!

Asadar, cu respect, va rog frumos, nu mai pretindeti sa va dea Primaria masti, manusi, dezinfectanti, dispersoare etc! Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie sa si le procure fiecare, tinand de viata privata a fiecaruia, de sanatatea fiecaruia! Doar in comunism “se dadea”, se dadea umilind dand, sa ne aducem aminte, cei ce-am trait asta, sa le facem cunoscut celor ce n-au trait asa ceva, pt a-i motiva sa se pazeasca!”.

8 Comments
Ionut 23/04/2020
Oameni buni...omul asta se aude ce vb....sunt oameni care nu au avut ce manca de sarbatori ...sunt oameni care nu au o coarja de paine in casa si incultul asta spune ca fiecare sa si procure masti si manusi...Tragic am ajuns sa traim intr o tara unde o mana spala pe alta....De ce credeti ca s au facut atatea ateliere de confectionat masti? Oare ale cui sunt ?vinde cu 6-10 lei bucata.... RUSINE DOMNULE!!!! ASTA ESTE MULTAMUL CATRE OAMENII CE TE AU VOTAT.....
pion 22/04/2020
Esti populist,fost activist, cu multe lipsuri,fara.....fara...! Gargaragiu, ciubezer si muzicant.
666robu 22/04/2020
Comunistul robu, pedelistul robu, fostul primar robu. La vot, jos robu!
Vasilica 22/04/2020
De la acest personaj care mai este si profesor universitar pe deasupra nu te poti astepta la nimic inteligent , daca nu se gasesc de cumpărat de unde sa procure cetățeanul masti si mănuși , poate de la domnul primat de acasa sau de la primărie , poate cei 700 de angajați din cadrul acestei instituții au fost puși, în lipsa de alte activitati , a nu se intelege ca si inainte de pandemie se fringeau de atîta lucru , deci este foarte posibil sa se confecționează aceste protecții si populatia sa nu stie , in rest , lasati sa stea acasa si sa ima salariile intregi in timp ce 1300000 de romani au ramas fara serviciu .
victoraggio 22/04/2020
Pe mine m-a înduioșat până la lacrimi. La vot și jos cu el.
Sorin 22/04/2020
Domnule primar dar cei rămași fără loc de munca sau fără nici un venit cum isi vor procura ??? Prin ceea ce ati declarat acea categorie de oameni ii instigati la lucruri ilegale pentru a putea fi in legalitate
Mihai 22/04/2020
Bună ziua domnule primar,până acum am avut tot respectul pentru dumneavoastra, dar acum mă dezgustați cu această afirmație. Am crezut că sunteți diferit de restul politicienilor,dar se pare m-am înșelat. SĂ OBLIGAȚI POPULAȚIA ROMÂNIEI SĂ POARTE CEVA CE NU ÎȘI POATE PROCURA NU ESTE TOT COMUNISM...???😡😡😡😡 SA DAȚI AMENZI CĂ VREAU SĂ-MI VIZITEZ PARINTII,NU ESTE TOT COMUNISM?