Primarul Fritz spune că a prins un angajat în timp ce copia la un examen

Primarul Fritz spune că a prins un angajat în timp ce copia la un examen

Un angajat al Primăriei Timișoara a fost prins, marți, în timp ce copia la un examen. Acesta folosea o cască, susține primarul Dominic Fritz, care a și publicat o imagine pe pagina sa de Facebook .

„Azi am prins un angajat al primăriei la copiat. Cu casca în ureche, o vedeți în poză (se poate cumpăra online la 130 de lei).

Angajatul simțea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum ”enumerați 5 drepturi și libertăți fundamentale din Constituție” sau ”enumerați un punct tare și un punct slab în activitatea biroului din care faceți parte”.

Am început o reorganizare majoră în primărie prin care eliminăm 51 de posturi. Acolo unde în aceeași echipă au rămas mai puține posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de 6 oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trișat, iar doi n-au știut să răspundă la cele mai simple întrebări.

Am fost acuzat că elimin în baza unor criterii politice valoroșii oameni aduși de fosta administrație. Adevărul este că mă revoltă că trebuie să plătesc niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc din banii munciți de toți timișorenii.

Să fie clar: sunt mulți oameni faini, harnici și performanți în primărie care au o pasiune pentru Timișoara. Sunt mândru de ce am reușit împreună cu ei, în ciuda tuturor încercărilor de a ne bloca. Din respect pentru ei și pentru cetățenii Timișoarei nu poate fi loc în primărie pentru tupeiști habarniști de-ți dai cu capul de pereți”, a scris Fritz pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Administrația Fritz pregătește demolarea garajelor în cinci cartiere de blocuri. Zonele vizate

Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *