Primarul Dominic Fritz va propune un nou regulament pentru timișorenii care au animale de companie și locuiesc la bloc

Analiștii financiari anticipează o ieftinire a locuințelor. „Proprietăţile rezidenţiale din marile oraşe sunt supraevaluate”

Primăria Timișoara a câștigat procesul prin care a fost contestată o decizie a Consiliului local, care prevede ca proprietarii de animale de companie să fie nevoiți să ceară pentru creșterea acestora acordul vecinilor de bloc. „Asta nu mă bucură”, a fost reacția primarului Dominic Fritz.

Potrivit primarului Timișoarei, Dominic Fritz, decizia Consiliului local din 2007 a fost atacată în instanță de un crescător de animale.

„Probabil ați aflat de aventura în instanță a unei hotărâri de Consiliul Local adoptată de Consiliul Local al Municipiului Timișoara în 2007 care obligă proprietarii animalelor de companie să ceară acordul vecinilor de bloc. Această HCL a fost contestată în instanță de un deținător de animale de companie. Azi a pierdut procesul – Primăria a câștigat, dar asta nu mă bucură”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Acesta a anunțat că va propune abrogarea hotărârii respective: „Voi propune Consiliului Local să abrogăm această HCL și să o înlocuim cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie – da, cu respectarea drepturilor vecinilor, dar fără a menține această restricție absurdă”.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *