Primarul Dominic Fritz va propune un nou regulament pentru timișorenii care au animale de companie și locuiesc la bloc

Prețurile apartamentelor continuă să crească în Timişoara şi în alte mari centre regionale, dar scad în orașele mici și medii

Primăria Timișoara a câștigat procesul prin care a fost contestată o decizie a Consiliului local, care prevede ca proprietarii de animale de companie să fie nevoiți să ceară pentru creșterea acestora acordul vecinilor de bloc. „Asta nu mă bucură”, a fost reacția primarului Dominic Fritz.

Potrivit primarului Timișoarei, Dominic Fritz, decizia Consiliului local din 2007 a fost atacată în instanță de un crescător de animale.

„Probabil ați aflat de aventura în instanță a unei hotărâri de Consiliul Local adoptată de Consiliul Local al Municipiului Timișoara în 2007 care obligă proprietarii animalelor de companie să ceară acordul vecinilor de bloc. Această HCL a fost contestată în instanță de un deținător de animale de companie. Azi a pierdut procesul – Primăria a câștigat, dar asta nu mă bucură”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Acesta a anunțat că va propune abrogarea hotărârii respective: „Voi propune Consiliului Local să abrogăm această HCL și să o înlocuim cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie – da, cu respectarea drepturilor vecinilor, dar fără a menține această restricție absurdă”.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *