Primarul Dominic Fritz va fi un „slujitor al comunității”

Timișoara ar putea intra în carantină! Dominic Fritz: "Nu mai sunt paturi în spitale!"/ Primarul cere închiderea judeţului

Noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, a arătat în discursul său după învestire:

„Vă mulțumesc pentru încrederea uriașă cu care m-ați onorat. Timișoara m-a făcut unul de-al ei în urmă cu mulți ani și acum mi-a dat onoarea copleșitoare de a o conduce ca un slujitor al comunității. Voi rămâne unul de-al vostru și voi trage în fiecare zi, nu pentru unii, ci pentru toți. Vreau să vă mulțumesc și dumneavoastră, domnule primar Robu, în numele timișorenilor, pentru opt ani de serviciu public și vă doresc toate cele bune și multă sănătate în această nouă etapă a vieții.

Preiau acest mandat în zilele cele mai grele de la începutul unei pandemii istorice și cred că suntem cu toții conștienți că, pentru a rupe valul infecțiilor, nu avem decât opțiuni dureroase, dar nu mi-e teamă pentru Timișoara. Vom trece prin această încercare așa cum au confruntat timișorenii provocările mari de-a lungul istoriei, cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunității și cu un spirit inovator.

Acestea sunt ingredientele cu care vom combate pandemia, acestea sunt și valorile pe care vom clădi viitorul european al Timișoarei. Politica nu este un scop în sine, ci doar un mijloc de a îmbunătăți viața oamenilor. Este nevoie de noi, oamenii politici, pentru a face dintr-o populație de sute de mii de indivizi o comunitate funcțională, cu reguli comune, respectate de toți, cu deschidere către ideile noi, cu implicarea tuturor, pentru că toți avem de contribuit.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt noii consilieri locali ai Timişoarei

Noi, cei care am depus jurământul astăzi, vom lua în serios această menire și aceste valori. Vă felicit, dragi colegi din consiliul local, veți avea în mine un partener, unul intransigent, care nu tolerează șmecheria, dar cu brațe larg deschise pentru colaborare. Le spun mai ales colegilor din consiliul local care nu fac parte din partidul din care provin eu: suntem competitori, pentru că doar competiția asigură progresul, dar războiul nu îl ducem unii împotriva celorlalți, ci împreună, împotriva tuturor virușilor care otrăvesc viața cetății”.

Foto: Alin Zelenco


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.