Ne pregătim să stăm noaptea în case? Timiș, Cluj și Iași – județele cu cele mai multe infecții

stare de urgenta

Bucureștiul a raportat, vineri, 900 de cazuri noi de coronavirus, în scădere semnificativă față de bilanțul record de 1.129 anunțat joi, potrivit Grupului de Comunicare strategică.

Cele mai mari bilanțuri au fost raportate, vineri, de județele Timiș (406 cazuri noi, față de 372 joi), Cluj (385 față de 371 joi) și Iași (334, față de 288 joi).

Alte 6.546 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând vineri la 235.586, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de are au murit 103 pacienți cu COVID-19.

CITEŞTE ŞI: Marea fugă din Paris, de teama carantinei. La ieșirea din oraș s-au format cozi uriașe de mașini, gările și autogările sunt sufocate

În această situaţie, tot mai multe voci susţin că, cel puţin la nivelul judeţului Timiş, se discută despre o posibilă hotărâre a autorităţilor prin care, în intervalul orar 22 – 6, să fie restricţionată circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei.

CITEŞTE ŞI: Rată de infectare: Timişoara – 4.75, Pesac – 8,98, Ghiroda – 8.01, Dudeştii Noi – 7,38, Dumbrăviţa – 6.56, Giroc – 5.74, Sânnicolau – 5.48. Lista cu celelalte localităţi

Evident, ca şi în perioada stării de urgenţă, vor fi şi excepţii, acestea urmând a fi comunicate la momentul respectiv.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ne pregătim să stăm noaptea în case? Timiș, Cluj și Iași – județele cu cele mai multe infecții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *